DNA liittymät

Valitse alta paras DNA liittymätarjous

 

Miksi valita DNA liittymätarjous?

DNA tarjoaa asiakkailleen nopean ja kattavan 4 G – verkon. Suomeen ollaan myös kovaa vauhtia saamassa laajempaan käyttöön huippunopea 5 G – verkko. DNA liittymän valinneet asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä operaattorin hyvään asiakaspalveluun sekä kattavaa liittymätarjontaan. Asiakkaille on tarjolla puhelinliittymiä laidasta laitaan, unohtamatta vaihtuvia liittymätarjouksia.

Aloita puhelinliittymän valinta kysymällä millaisen puhelinliittymän tarvitset? Onko etsinnässä halvin puhelinliittymä vai onko hintaa tärkeämpää löytää nopea liittymä? Haluatko liittymään kiinteän kuukausihinnan vai haluatko maksaa liittymästä vain käytön mukaan?

DNA puhelinliittymät ovat aina huippuluokkaa hyvillä ominaisuuksilla. Asiakkaan tehtäväksi jää vain päättää millaisen liittymän hän haluaa itselleen, lapselleen tai koko perheelleen. Usein hyvä liittymätarjous hyödynnetäänkin niin, että samalla vaihdetaan kaikkien perheenjäsenten liittymät samalle operaattorille. Keskittäminen pienentää kuukausihintaa, laskutusta on helpompi seurata ja liittymiä selkeämpi hallita.

Liittymävertailutaulukosta näet neljän suurimman teleoperaattorin liittymätarjoukset sekä voimassa olevat liittymät.

Vertailussa mukana; Telia liittymät, Elisa liittymät, Moi liittymät sekä DNA liittymät.

 

Miksi puhelinliittymä vaihdetaan toiseen?

Syitä on monia, mutta usein syynä on että kohdalle osuu vanhaa liittymää edullisempi liittymätarjous. Henkilö saa vaihtaa pääsääntöisesti liittymän toiseen koska vain. On kuitenkin hyvä huomioida, että osa liittymävaihdoksista edellyttää vanhan liittymän seuraavan kuukauden kiinteän laskun maksamisen.

Muita syitä liittymän vaihtamiseen ovat tyytymättömyys nykyiseen liittymään, liian kallis hinta, liittymän nettiyhteys pätkii tai lapselle etsitään toisenlaista liittymää.

Syynä voi olla myös edellisen tarjousjakson päättyminen. Uuden liittymätarjouksen etsiminen kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin ennen kuin tarjousjakso umpeutuu. Toki liittymä ei katkea tarjousjakson jälkeen, mutta liittymän hinta voi nousta jonkin verran. Osa operaattoreista tarjoaa liittymätarjouksen päättymisen jälkeen asiakkaalle uutta liittymätarjousta.*

*LÄHDE: Liittymätarjous.fi

 

Kuinka kauan DNA liittymätarjous on voimassa?

Tämä riippuu tarjouksesta ja operaattorista, mutta keskimäärin liittymätarjous on voimassa 1 – 2 vuotta. Tämän jälkeen liittymän normaalihinta astuu voimaan automaattisesti.

 

Miten saan käyttööni DNA liittymätarjouksen?

DNA liittymätarjouksen tai minkä tahansa muun liittymän saat käyttöösi varsin helpolla tavalla.

Valitset ensin käyttöösi parhaiten soveltuvan liittymän yllä olevasta taulukosta ja klikkaat sen jälkeen kohtaa “tilaa”.

Tämän jälkeen täytät pyydetyt tiedot, joka oikeuttaa operaattorin irtisanomaan nykyisen liittymäsi. Tässä kohtaa tulee myös ilmoittaa haluatko vaihtaa puhelinnumero toiseen, vai haluatko pitää nykyisen puhelinnumerosi.

Kun annetut tiedot on annettu nykyinen ja vanha operaattori sopii liittymäsi irtisanomisesta sekä puhelinnumeron siirrosta. Kaikkiaan tähän menee aikaa noin 4 – 14 päivää. Tuona aikana saat postitse uuden SIM-kortin, joka tulee asentaa puhelimeen tekstiviestinä saadun ilmoituksen jälkeen.

Nykyinen liittymäsi toimii ilman katkoksia niin kauan kunnes uusi puhelinliittymä on otettavissa käyttöön.

 

Lähteet ja lisätietoa:

Liittymätarjous.com