Telia liittymät

Valitse alta paras Telia liittymätarjous

Miksi valita Telia liittymätarjous?

Telia liittymät ovat monen suomalaisen valinta. Liittymien kattavuusalueet ovat laajat, yhteydet nopeat ja liittymätarjonta monipuolinen. Tarjonnasta löytyy liittymät lapselle, työssä käyvälle sekä harvakseltaan nettiä käyttävälle henkilölle. Asiakas saa valita sellaisen liittymän, joka palvelee häntä parhaiten.

Liittymävalinnassa kannattaakin miettiä alkuun omia tottumuksiaan. Puhutko ja viestitteletkö paljon? Käytätkö puhelinta vain satunnaisesti tärkeimpien asioiden hoitamiseen? Soitteletko paljon ulkomaille? Onko kännykkä aina mukanasi, katselet puhelimella videoita, elokuvia, otat paljon valokuvia ja viestittelet ystävien kanssa aktiivisesti? Oli käyttötottumuksesi millainen tahansa, Telia liittymistä löytyy valinnanvaraa.

Vertaa taulukon avulla liittymätarjouksia ja voimassa olevia liittymävaihtoehtoja toisiinsa neljän suurimman teleoperaattorin välillä. Tällä tavoin sinun on helppo hahmottaa mistä löytyy halvin puhelinliittymä tarpeisiisi sopivilla ominaisuuksilla.

Vertaluissa mukana; Telia liittymät, Moi liittymät, Elisa liittymät sekä DNA liittymät.

 

Miksi vaihtaisin puhelinliittymän?

Jos olet täysin tyytyväinen puhelinliittymääsi, ei toki ole mitään syytä vaihtaa sitä.

Suosittelemme kuitenkin vertailemaan tai tarkistamaan puhelinliittymän hinnan ja ominaisuudet noin puolen vuoden tai vuoden välein. Kilpailu operaattoreiden välillä on kovaa ja tästä syystä hinnat tippuvat liittymissä alas. Teleoperaattorit myös kilpailevat samoista asiakkaista, joten jokaiselle operaattorilla on käyttäjille houkuttelevilla liittymätarjouksia.

Mieti, oletko tyytyväinen tämän hetkiseen liittymääsi? Pätkiikö nettiyhteys? Onko liittymän tarkistamisesta kulunut jo yli vuosi?

Katso nykyisen puhelinlaskusi erittelyosasta puheminuutit, viestien määrä ja datan käyttö – vertaa liittymää vastaaviin liittymätarjouksiin. Jos saat liittymän lähes samoilla ominaisuuksilla tai jopa paremmilla, voit vaihtaa nykyisen liittymäsi helposti toiseen. Liittymävertailun avulla saat vaivattomasti säästöä puhelinlaskuusi. Voit tehdä liittymävertailun myös palvelussa www.vertaaliittymät.fi.

 

Miten saan Telia liittymän käyttööni?

Telia liittymän käyttöönotto on tehty hakijalle hyvin helpoksi. Valinnan jälkeen Telia irtisanoo nykyisen liittymäsi ja siirtää puhelinnumeron. Sinun ei tarvitse tehdä asialla sen kummemmin mitään. Irtisanomisen jälkeen saat postitse uuden SIM-kortin, joka tulee asentaa puhelimeen, kun kaikki on hoidettu. Saat tästä vielä tarkemmat ohjeet viestinä. Vanha liittymäsi toimii niin kauan kunnes uusi puhelinliittymä on käytössäsi. Kaikkiaan tähän kuluu aikaa noin 4 – 14 päivää.

 

Vaihtuuko puhelinnumero liittymän vaihtamisen yhteydessä?

Ei vaihdu, ellet niin halua. Vaikka vaihdat liittymäsi toiselle operaattorille pysyy puhelinnumerosi on aina samana tuttuna.

Halutessaan asiakas toki saa vaihtaa puhelinnumeron toiseen. Tästä muutoksesta tulee ilmoittaa liittymän vaihtamisen yhteydessä.

 

Lähteet ja lisätietoa:

Liittymätarjous.com