Moi liittymät

Valitse alta paras Moi liittymätarjous

Miksi valita Moi liittymätarjous?

Teleoperaattori markkinoilla on kolme suurta tekijää Elisa, Telia ja DNA. Moi Mobiili on näistä ehdottomasti pienin, mutta se ei haittaa – päinvastoin.

Isossa organisaatiossa kaikki voi olla aina hieman kankeampaa, joten Moi liittymät mainostaakin itseään pienuuden puolesta ketteryydellään, nopeudellaan ja helppoudellaan. Kaiken lisäksi liittymähinnat ovat varsin edullisia ilman liittymätarjouksia.

Puhelinliittymien hinnat ovat alkaen 6 euroa kuukausi, jolla puhuu ja viestittelee jo ihan tarpeeksi. Moi liittymissä on valinnanvaraa ja tarjonnasta löytyy jokaiseen tottumukseen sopiva puhelinliittymä. Ja vaikka hinnat ovat edulliset, ei se tarkoita etteikö yhteydet olisi nopeat. Moi liittymissä on nopeat 4G –  verkot käytössä.*

Vertaa taulukon avulla Moi liittymätarjouksia kolmeen suurimpaan teleoperaattorin ja tee valinta minkä operaattorin liittymän valitset. Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta, koska jokaisella käyttäjällä on erilaiset käyttötottumukset ja tarpeet.

Ota liittymän valinnassa huomioon oma päivittäinen kännykän käyttö.

  • Soitteletko ja viestitteletkö päivän mittaan paljon?
  • Olisiko aika keskittää kaikkien perheenjäsenten liittymät samalle operaattorille?
  • Tarvitsetko huippunopean liittymän?

Vertailussa mukana: Telia liittymät, DNA liittymät, Moi liittymät sekä Elisa liittymät.

 

Miksi puhelinliittymä kannattaa vaihtaa?

Puhelinliittymän vaihtamiseen on monia syitä.

  • henkilö ei ole tyytyväinen nykyiseen liittymään syystä tai toisesta
  • henkilö etsii halvempaa liittymää
  • liittymä on ollut henkilöllä jo reilusti yli vuoden
  • liittymätarjousjakso on päättymässä
  • nettiyhteys pätkii toistuvasti tai on hidas
  • lapsi tarvitsee toisenlaisen liittymän
  • perhe on päättänyt keskittää kaikkien liittymät samalle operaattorille.

 

Miten saan Moi liittymän käyttööni?

Se on tehty asiakkaalle helpoksi. Valitse yllä olevasta taulukosta Moi liittymä klikkaamalla kohtaa “tilaa”. Täytä hakemus ja Moi Mobiili hoitaa vanhan liittymäsi irtisanomisen. Saat pitää nykyisen puhelinnumerosi ja kun kaikki on kunnossa saat ilmoituksen uuden SIM-kortin asentamisesta puhelimeesi.

Moi liittymän ottaminen ei sido käyttää mihinkään ja liittymän voi vaihtaa toiseen ilman määräaikaisuutta.

 

Kauanko Moi liittymätarjous on voimassa?

Se vaihtelee liittymätarjouksesta. Keskimäärin valittu liittymätarjous on kyseisillä eduilla voimassa 1 – 2 vuotta ja kun tarjousjakso päättyy palaa liittymän normaalihinta voimaan automaattisesti.

Ennen liittymätarjouksen umpeutumista (noin kuukautta ennen) kannattaa alkaa etsimään jo uutta liittymätarjousta. Tarjouksia hyödyntämällä voi säästää puhelinlaskussa mukavasti.

Useat myös keskittävät koko perheen liittymät samalle teleoperaattorille niin puhelinlaskujen seuraaminen ja maksaminen on helpompaa ja liittymien hallinnointi selkeämpää.

 

Vaihtuuko puhelinnumero, kun vaihtaa liittymää?

Ei vaihdu, asiakas saa pitää nykyisen puhelinnumeron niin halutessaan. Jos numeron haluaa vaihtaa toiseen, tulee siitä ilmoittaa liittymän vaihtamisen yhteydessä.

 

Lähteet ja lisätietoa:

Liittymätarjous.com