Elisa liittymät

Valitse alta paras Elisa liittymätarjous

 

Miksi valita Elisa liittymätarjous?

Elisa liittymät on monen suomalaisen valinta. Suositun Elisan puhelinliittymistä tekee kattava kuuluvuus, nopeat yhteydet sekä edulliset hinnat. Tarjonnasta löytyy rajattomat puhe-ja viestipaketit sekä liittymät käytön mukaan. Valikoimasta löytyy myös liittymät lapselle, koululaiselle sekä vaihtuvat liittymätarjoukset.

 

Vertailemalla sopivat Elisa liittymät

Liittymävertailu auttaa käyttäjää löytämään tarvitsemansa liittymän. Liittymän valinnassa kannattaa huomioida omaa puhelimen käyttöään muutamasta näkökulmasta. Kuinka paljon soittaa puheluja ja lähettää viestejä? Tarvitseeko huippuunsa viritetyn nettiyhteyden? Tuleeko kuukauden aikana soitettua kuinka paljon puheluja EU – tai ETA maihin?

On hyvä myös huomioida vertailussa tuleeko liittymä lapselle, koululaiselle, eläkeläiselle tai työelämässä olevalle henkilölle? Kaikkiin näihin kysymyksiin löytyy vastaus vertailun avulla.

Useat perheet myös keskittävät kaikkien liittymät samalle operaattorille. Kun sopiva liittymätarjous löytyy, on syytä harkita voisiko samaisen liittymän ottaa esimerkiksi kaikille perheenjäsenille. Liittymien keskittäminen samalle teleoperaattorille säästää kuukausitasolla useita kymmeniä euroja, puhelinlaskujen seuraaminen on helpompaa sekä liittymien hallinta on selkeämpää.

Liittymävertailussa on mukana neljä suurinta teleoperaattoria:

 

Miksi puhelinliittymä vaihdetaan toiseen?

Puhelinliittymän vaihtamiseen on useita syitä.

  • henkilö ei ole tyytyväinen nykyiseen liittymäänsä
  • henkilö etsii halvempaa puhelinliittymää
  • liittymän vaihtamisesta tai vertailusta on kulunut jo pidempi aika
  • nykyisen liittymän tarjousjakso on päättymässä kuukauden sisään
  • liittymässä on ominaisuuksia, joita henkilö ei enää tarvitse
  • nettiyhteys pätkii

 

Kuinka kauan Elisa liittymätarjous on voimassa?

Tämä vaihtelee liittymätarjouksesta sekä operaattorista. Keskimäärin liittymätarjous on voimassa noin 1 – 2 vuotta. Asiakas saa liittymäsopimuksen yhteydessä tarkemmat tiedot liittymän voimassaolosta. Kun liittymätarjous umpeutuu liittymän normaalihinta astuu voimaan automaattisesti.

 

Kuinka Elisa liittymät otetaan käyttöön?

Uuden Elisa liittymän käyttöönotto on tehty asiakkaalle helpoksi.

Kun sopiva liittymätarjous löytyy täyttää käyttäjä operaattorin lomakkeen sähköisesti, jossa kysytään henkilön tiedot sekä liittymään liittyvät tiedot. Sopimuksen täyttäminen mahdollistaa operaattorin irtisanomaan asiakkaan nykyisen liittymän sekä siirtämään hänen puhelinnumeronsa toiselle operaattorille.

Kun kaikki on tältä osin kunnossa saa asiakas viestinä tiedon uuden SIM-kortin asentamiseen. Tämän jälkeen uusi liittymä on käytössä.

 

Täytyykö puhelinnumero vaihtaa, kun vaihtuu liittymän?

Ei tarvitse vaihtaa. Asiakas saa pitää nykyisen puhelinnumeron liittymän vaihtamisen yhteydessä.

Toki halutessaan asiakas voi vaihtaa puhelinnumeron toiseen. Tästä tulee ilmoittaa liittymän vaihtamisen yhteydessä.

 

Lähteet ja lisätietoa:

Liittymätarjous.com